Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

Juhana Helmenkalastajan hyväntekeväisyyskohde on Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry. Laupeudentyö ry:n toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville osoitteessa Helsinginkatu 19, Helsinki - www.hurstinapu.net

MTV3 Diili -ohjelman 1. jaksossa Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyö ry lahjoitti Juhana Helmenkalastajalle huutokaupattavaksi edesmenneen Veikko Hurstin megafonin. Hyväntekeväisyyshuutokaupassa megafoni myytiin 2000 eurolla Huuto.net -verkkopalvelulle. He halusivat todella tehdä hyvää ja laittoivat hyvän kiertämään. Megafoni huutokaupattiin www.huuto.net -palvelussa. Yksityinen henkilö eteläisestä Suomesta huusi megafonin ja otti Helmenkalastajan yhteyttä. Hän halusi lahjoittaa huutamansa megafonin takaisin Heikki Hurstin hyväntekeväisyysjärjestölle.

Katso oheiselta videolla tarina ja Heikki Hurstin pääsiäisterveiset! Heikki Hurstin sanoin, "poika on tullut kotiin!"

Helmeilevän hyvää pääsiäistä!

Terveisin,
Juhana Helmenkalastaja


Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

Juhana Helmenkalastajan hyväntekeväisyyskohde on Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on suomalainen kristillinen avustusjärjestö. Järjestö aloitti toimintansa 1960-luvulla ja sen perusti sosiaalineuvos Veikko Hursti.

Laupeudentyö ry:n toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä sekä Joulujuhla Töölön kisahallissa jouluaattona.