Myyntikoulutus
 Asiakaspalvelukoulutus
 Työhyvinvointikoulutus

Helmenkalastaja Oy on myynnin ja asiakaspalvelun valmennusyritys, joka on kouluttanut yli 12000 myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Käytännönläheiset valmennukset lisäävät myyntiä ja saavat yrityksesi asiakkaat riippuvaiseksi hyvästä palvelusta. Itseasiassa kerrassaan huikaisevan häikäisevän helmeilevän hyvästä palvelusta. Se on harvojen herkkua, mutta me tarjoilemme sitä vuosien kokemuksella kaikille asiakkaitaan arvostaville yrityksille ikään ja kokoon katsomatta.

Asiakaskohtaaminen
Ensivaikutelma ratkaisee

On vain yksi mahdollisuus tehdä ensivaikutelma. Pukeutuminen, ryhti, ääni, ilmeet ja eleet kertovat meistä paljon. Ulkoinen olemus antaa ensivaikutelman persoonallisuudesta, asemasta, luonteesta ja kulttuurista. Bisnesmaailmassa se lisäksi luo mielikuvan Sinun, yrityksesi ja tuotteidesi tasosta.

Valmennuksessa käsitellään muun muassa seuraavia asioita: ulkoinen olemus, asiakkaan kohtaaminen puhelimessa, emailitse ja face to face. Koulutuksessa huomioidaan erityisesti henkilöstön merkitys organisaation ensivaikutelman luojana.

Lue lisää

Myynti - Asiakaspalvelu
Lisää myyntiä - 7 askelta kassalle

7 askelta kassalle on koulutus sinulle, joka haluat lisätä konkreettisesti yrityksesi myyntiä

Kaikki valmennuksemme räätälöidään asiakaskohtaisesti ja ne vastaavat mm. seuraaviin kysymyksiin:

Mistä syntyy kerrassaan huikaisevan häikäisevän helmeilevän hyvä palvelu? Mistä on hyvät myyjät tehty? Mitä tarkoittaa myyjän "pieni hetki" ja kaupallinen small talk? Miten lisäät konkreettisesti myyntiä ja miten valmistaudut myyntitilanteeseen? Miten päätät kaupan taitavasti?

Lue lisää

Työhyvinvointi
Keskinäisen kehumisen kerho

Keskinäisen kehumisen kerho eli KKK on kehumatta Suomen paras työntekijöiden työmotivaatiota nostava työhyvinvointikoulutus, johon käytetyt panostukset tulevat moninkertaisina takaisin.

KKK sopii kaikille työyhteisöille, joiden työntekijät tekevät töitä tiiviisti toistensa kanssa ja tuntevat toisensa. Palkitse organisaatiosi Keskinäisen kehumisen kerholla vähintään kerran vuodessa. Valmennuksen suositeltava ryhmäkoko on 5 - 40 henkilöä.

Lue lisää