Ensivaikutelma ratkaisee

On vain yksi mahdollisuus tehdä ensivaikutelma. Pukeutuminen, ryhti, ääni, ilmeet ja eleet kertovat meistä paljon. Ulkoinen olemus antaa ensivaikutelman persoonallisuudesta, asemasta, luonteesta ja kulttuurista. Bisnesmaailmassa se lisäksi luo mielikuvan Sinun, yrityksesi ja tuotteidesi tasosta.

Kouluttaja Juhana Helmenkalastaja valmentaa humoristisesti ensivaikutelman merkityksestä, antautuu kiireestä kantapäähän kuulijoiden itseään koskevalle arvostelulle ja rohkaisee jokaista ulkoisen minän itsetutkiskeluun

”Ensivaikutelma ratkaisee” -valmennus on turvallinen tapa tarkastella omaa ensivaikutelmaansa. Valmennuksen aikana kukaan ei joudu muiden arvosteltavaksi pl. Helmenkalastaja. Valmennuksen jälkeen taatusti ymmärtää, että jokapäiväisessä elämässä tulkintoja ja päätelmiä omasta persoonallisuudestamme tehdään jatkuvasti. Oma mielikuva itsestämme saattaa olla aivan erilainen, kuin miltä muiden silmin näytämme. Meillä voi olla tiedostamattomia tapoja tai tottumuksia, joita emme itse edes huomaa. Valmennuksen jälkeen omaan ensivaikutelmaan osaa vaikuttaa ja kaupan päälle kasvomuisti kokee huomattavan parannuksen.

Valmennuksessa käsitellään muun muassa seuraavia asioita: ulkoinen olemus, ryhti, ääni, kättely, asiakkaan kohtaaminen puhelimessa, emailitse ja face to face. Koulutuksessa huomioidaan erityisesti henkilöstön merkitys organisaation ensivaikutelman luojana.

Valmennus toteutetaan luentomuotoisesti iloisen energisesti ja vahvassa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa.

Ensivaikutelma ratkaisee -valmennuksen tavoite:

  • osallistuja ymmärtää oman ulkoisen olemuksen, pukeutumisen ja työvälineiden merkityksen ensivaikutelman luomisessa

  • osallistuja kiinnostuu ja tulee tietoiseksi omasta olemuksestaan

  • osallistuja oppii tarkastelemaan tapaamiaan ihmisiä avoimin silmin

  • osallistuja oppii tulkitsemaan tapaamiensa ihmisten ensivaikutelmia

Ensivaikutelma ratkaisee -valmennuksen kohderyhmä:

  • kaikki yritykset

  • kaikki oppilaitokset

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous »

 

Pikayhteydenotto

Kysy lisää!

Soita Juhanalle040 740 0060! Soita Myyntipäällikölle040 733 6449!